Reagimi i qeverisë për akuzat e fundit: krijon portalin "transparenca.al"

Postuar në 15 Tetor, 2015 15:24

Qeveria ka vendosur të krijojë një portal të ri: transparenca.al. Drejtori i Komunikimit të Kryeministrit, Endri Fuga, sqaron në këtë video se aty do të publikohen të gjitha informacionet e nevojshme, në mënyrë që "gazetarët të informohen përpara se të shkruajnë". Portali vjen pas akuzave të fundit për CEZ dhe për ministrin e Brendshëm, të cilat qeveria nuk ishte në gjendje t'i sqaronte plotësisht. Duket se qeveria ndjen një peshë nga informimi masiv i portaleve online për cilësinë e të cilit ka rezerva të mëdha. Mbetet për t'u parë sesa i dobishëm do të jetë transparenca.al, pasi kjo qeveri ka provuar se ka të vështirë raportin me mediat. Disa prej tyre të paktën.

Comments

Submitted by EAG (not verified) on

pupu zeri i ketij, tipike per zyren e FUGES. Dhe kush flet. Ky qe ka ngritur zyren e hedhjes se baltes dhe llumit neper portale sa here qe tjeter kush ja u ben transparencen. Keta e kane cuar ne 300 numrin e punonjesve ne Kryeministri nga te cilet shumica jane sektori i ndyre i propagandes neper portale. Ketij i jane kthyer ne mani portalet . Te ndihmojme dhe ne per transparencen. Do ta nisim me publikimin e dok qe konfirmojne marrjen pa tender te 700 mije eurove te dekorimit te papes nga kompania jote dhe e Velise. Ok? Bashkepunojme se bashku per transparence keshtu.

Submitted by Nostalgjia per ... (not verified) on

Po ceo Endri, nuk kemi te drejte ne te bejme "refleksione" per qeverrine dhe qeverisjen, pa degjuar paraprakisht lojefjalen e saj?!
Autoritarizmi juaj ka edhe brire, sugjeroni shtypin qe te mos shkruaj (sepse merret me mend qe ju Sapo e Keni Filluar Berjen e Shqipwrise"!)
Ta dinim keshtu, do te kerkonim qe ta dinit para se te hypnit ne Karrike, se Berisha ua kishte lene xhepin bosh!
Mendoni me pare, pastaj sugjwroni shtypin e median, Fuga.
Ju paguheni si Keshilltar i Rames, jo i shqiptareve.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.