Billy the Kid sot kushton miliona

Postuar në 15 Tetor, 2015 00:05

E bleu vetëm për 2 dollarë në vitin 2010, sot mund ta shesë miliona. Bëhet fjalë për një foto, e dyat që ekziston, e Billy the Kid, i famshmi i Perëndimit të Vjetër. Billy the Kid, emri i vërtët Henry Mçarty, jetoi në shekullin e 19-të dhe u bë i famshëm si një njeri i kërkuar dhe vrasës i famshëm që pranohet s eka vrarë 8 persona. Legjenda i mvishte 21 të vrarë. Fotoja, e dyta pra e vetme që ekziston, u ble nga Randy Guijarro  në një dyqan në Kalforni dhe tani ka gjasa të shitet miliona dollarë përmes Kagin, një kompani e specializuar në koleksione të tilla. Në foto Billy the Kid është personi majtas. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.