Video/Shakira këndon "Imagine" të John Lennon në OKB

Postuar në 26 Shtator, 2015 22:09

Shakira është ambasadore e UNICEF dhe ia dedikoi këngën dy fëmijëve sirianë të mbytur, Aylan dhe Ghalib Kurdi.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.