“E kupton Yllo, ç’do të thotë të japësh dorëheqje për djalin e Fyles?” “E kuptoj shef. Vetë Fylja është ashtu siç ka dhe emrin, mendo i biri!”

Postuar në 23 Shtator, 2015 19:53

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.