Elvisi, Marilyn, Bob Marley dhe Cobain në vitin 2015

Postuar në 14 Shtator, 2015 02:47

Si do dukej Elvis Presley sot? E mbajmë mend të ri. Njësoj mund të pyesim edhe për Marilyn Monroe. Era dixhitale na ndihmon. "The Sun" propozon disa krijime të disa artistëve që kanë vdekur të rinj. Si do të ishin ata sot. Nuk duken edhe aq "larg":

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.