"Njeriu i gabuar në vendin e duhur, në kohën e duhur”

Postuar në 13 Shtator, 2015 16:30

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka dhënë një intervistë për gazetën zvicerane, “Ostschweiz am Sonntag”. Pyetjes: “Çfarë thonë miqtë tuaj artistë në lidhje me përcaktimin tuaj për politikë? A nuk ju kanë akuzuar për tradhti?”, kryeministri i ka dhënë këtë përgjigje: “Është histori e gjatë dhe ndoshta mund të shpjegohet kështu: personi i gabuar në kohën e duhur në vendin e duhur. Po ashtu mund të shihet se edhe në vende të tjera ish-komuniste shumë artistë, shkrimtarë dhe poetë janë kyçur në politikë. Situata – ta quajmë kalim nga ferri në liri – nuk mund të krahasohet me situatën politike në Zvicër”.
http://www.gazetatema.net/web/2015/09/13/intervista-edi-rama-arti-eshte-...

Comments

Submitted by Plaku Xhuxhumaku (not verified) on

Qellon qe i marri i fshatit te behet kryeplaku i fshatit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.