Rama shpjegon pse i dha akull të ndotur Briseidës dhe Fugës: Fëmijët kanë nevojë për antikorpe

Postuar në 02 Shtator, 2015 19:42

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.