Urinon tek këmbët e Skënderbeut dhe largohet pa i hyrë gjemb në...pantallona. Shfajësohet bashkia: Gjithë policët i kishim përqëndruar poshtë urave të Lanës!

Postuar në 31 Gusht, 2015 18:29

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.