Korrigjohen gjobat e bashkisë: Kur urinojnë dy a më shumë vetë bashkë, ka skonto dhe mund të paguhet me këste

Postuar në 26 Gusht, 2015 22:15

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.