Kafshim si i T-Rex: 16 460 Njuton

Postuar në 22 Gusht, 2015 22:00

Krokodili i ujërave të kripura mendohet se ka kafshimin më të fuqishëm ndër gjallesat në botë. 16 460 Njuton është forca e një shtrëngimi nofullash të këtij reptili. Shkencëtarët e krahasojnë këtë me forcën e kafshimit të parardhësit prehistorik të tij, T-Rex. Një nga reptilët e afërt me të, aligatori “Elvis” është filmuar në Colorado duke shpërbërë në moment një shalqi. Aligatori është 3.6 m i gjatë dhe peshon 270 kg.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.