Taksa progresive, dikur një dashuri me shikim të parë. Kurse sot...

Postuar në 07 Gusht, 2015 17:17

Këto deklarata janë bërë në tetor 2012 gjatë një takimi të Edi Ramës, askohe në opozitë, në Elbsan. Taksa progresive dukej formula magjike e daljes nga kriza. Kanë kaluar 3 vjet dhe sot mbetet vetëm...

"Taksimi i ndershëm i bazuar mbi progresivitetin, përbën vlerë për ne. Taksa e korrupsionit, janë para të derdhura mbi taksën e sheshtë. Nga mungesa e stabilitetit fiskal, bizneset s’parashikojnë dot të ardhmen, ne duhet t’i krijojmë qytetarëve kushtet e një qetësie relative. Duhet të ndahemi njëherë e mirë nga taksa e sheshtë...30% e biznesit të vogël është i falimentuar. Do mbështesim biznesin e vogël për të kapërcyer krizën. Sipërmarrja për ne është aleati strategjik për të ekonominë, do krijojmë një politikë të re të shpenzimeve të kontributit të sipërmarrësve”.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.